Még nem választott tesztet
of

Ez a teszt azt méri, hogy a tesztkitöltő mennyire képes összefüggéseket alkotni és szabályszerűségeket felfedezni újszerű̋ és látszólag összefüggéstelen ingerek között. Ez a képesség az általános intelligencia két nagy összetevőjének egyike, és mint ilyen nagyban segítheti a tesztkitöltőt az élet legkülönbözőbb területein felmerülő problémák megoldásában. Mivel ilyen széles körben alkalmazott képességet mér, a teszt eredménye jól jelzi előre az élet különböző területein elért teljesítményeket. A teszt nem verbális, ezért az eredmények különböző nyelvi és kulturális hátterű tesztkitöltők esetében is jól összehasonlíthatók.

Ebben a tesztben a feladatmegoldáshoz rendelkezésre álló idő az esetek döntő többségében elegendő a válaszadásra. A teszten elért eredmény így általában kevésbé függ a tesztkitöltő sebességétől és inkább a kedvező feltételek mellett általa elérhető maximális teljesítményt tükrözi.

A TESZTKITÖLTŐ EREDMÉNYEIRŐL - VISSZAJELZÉS SABLON

A tesztkitöltő teljesítménye ebben a tesztben az összehasonlításul szolgáló normacsoport 92%-ánál bizonyult jobbnak. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a tesztkitöltő valószínűleg jobban képes felismerni a látszólag összefüggéstelen információk közötti összefüggéseket, mint mások az összehasonlítási csoportjában és ez a képessége segítheti őt az élet legkülönbözőbb területein felmerülő feladatok megoldásában.

komplex inteligencia

A TESZTKITÖLTÉS SEBESSÉGÉRŐL

A tesztkitöltő az átlagnál lassabban töltötte ki a tesztet.

Ajánlatot kérek

Ajánlatkérés

Önnek miben segíthetünk?