Még nem választott tesztet
of

Az ErgoScope egy olyan munkaképességvizsgáló rendszer, ahol szimulált munkahelyek vannak létrehozva, és az egyes munkahelyeken a vizsgálandó személyeknek különböző feladatokat kell elvégezni a speciálisan kialakított mérőeszközök segítségével.

Elvárás, hogy a munkaképesség elbírálása objektív alapokra épülő összetett folyamat legyen, melyben a fizikai állapot meghatározása mellett a pszichés-mentális tényezők is a vizsgálat részét képezik.

A komplex vizsgálatok lehetőséget adnak egészségügyi és foglalkozási rizikófaktorok azonosítására, pszichometriai alapú állapotmeghatározásra.

Az ErgoScope munkaszimulátor alkalmazási lehetőségei a képességértékelés területén széles körűek. Megjelenhet a foglalkozás-egészségügy területén, melynek célja a preventív szűrés, a munkahelyi megbetegedések, a munkahelyi ártalmak kiküszöbölése, a munkabiztonság, a munkahelyi balesetek megelőzése, baleseti, kockázati tényezők csökkentése és többek között az idősödő korcsoport munkavállalásának elősegítése.

Napjainkban a vállalatok és a HR vezetők legnagyobb kihívása a munkavállalók megtartása, illetve a szervezeten belüli fluktuáció kezelése, melyben hatékonyan tudjuk partereinket segíteni az ErgoScope munkaképességvizsgáló rendszerrel.

A több paneles berendezésnek köszönhetően, a partereink által előre meghatározott fizikai képességeket tudjuk objektíven feltérképezni, úgymint statikus/dinamikus erőmérés, ülve végzett munkák vizsgálata, helyben, egész testtel végzett mozgások vizsgálata, finommozgások (kéz, csukló, ujjak). Lehetőség van olyan egyidejű élettani/fiziológiai vizsgálatokra is, mint EKG, testhőmérséklet, légzés és vérgáz mérése. A repetitív feladatok révén a monotóniatűrés is vizsgálható.

A pontosan meghatározott vizsgálatoknak köszönhetően partereink még a munkavállaló felvétele előtt bizonyosságot szerezhetnek arról, hogy a munkavállaló hosszútávon jó eséllyel képes lesz -e a meghatározott feladatokat elvégezni.

Az ErgoScope munkaszimulátorral természetesen a meglévő munkavállók fizikai adottságairól kapott adatokat is nyomon tudjuk követni, mivel a mérőeszközök adatgyűjtő egységei a központi számítógépbe továbbítják a mért adatokat, ezáltal azok bármikor előhívhatók.

A vizsgálatok eredményei segítik a döntéshozót abban, hogy a jelöltet vagy a meglévő munkaerőt a legmegfelelőbb munkakörben tudja foglalkoztatni, így növelve a munkavállalói és menedzsmenti elégedettséget, amely hosszútávon csökkentheti a fluktuációt a szervezeten belül.

Ajánlatot kérek

Ajánlatkérés

Önnek miben segíthetünk?