Még nem választott tesztet

Rólunk

NÉHÁNY MONDAT RÓLUNK

PEOPLESCOPE - a munkaképesség érték!

pexels photo 1451447A munkapszichológia és az ergonómia vizsgálati módszereivel hozzájárulunk ahhoz, hogy adott munkakörbe a megfelelő ember kerüljön kiválasztásra. Segítséget kívánunk nyújtani abban, hogy a vállalatok felfedezhessék a már meglévő munkatársaikban rejlő adottságokat és az egyéni erősségekre építve alapozhassák meg piaci sikereiket.

Komplex mérési rendszereink speciális területeken is kiválóan alkalmazhatóak, többek között sportolók, rendvédelmi szervek, fegyveres erők és megváltozott munkaképességű emberek mentális és fizikai állapotfelmérésére.

Partnereink igényeinek figyelembevételével a munkaköri elvárásokhoz szorosan illeszkedő, on-line formában kitölthető kompetenciamérő eszközöket használunk. Ügyfeleinknek lehetőségük van arra, hogy bármely időpontban, előzetes egyeztetés nélkül számítógépen, on-line kérdőívek segítségével végezhessék el a munkavállalók, leendő munkavállalók képességeinek felmérését.

A munkavállalók fizikai teljesítőképességét ErgoScope munkaszimulátor berendezés használatával értékeljük. A vizsgálatok megvalósításában a Pécsi Tudományegyetem Munkatudományi és Foglalkozásegészségügyi Kiválósági Centrum biztosítja a szakmai-tudományos hátteret.

ON-LINE MÉRÉSI RENDSZEREINK

  • PEOPLESCOPE - KOMPLEX KÉPESSÉGTESZT
  • PEOPLESCOPE - SZÓKINCSTESZT
  • PEOPLESCOPE - SZEMÉLYISÉGVIZSGÁLAT

On-line vizsgálatok esetében az értékelés megküldését illetve letöltésének lehetőségét a teszt felvételétől számított 24 órán belül biztosítjuk megrendelőink számára.

MUNKASZIMULÁTORUNK: AZ ERGOSCOPE

Az ErgoScope olyan munkaképességvizsgáló rendszer, ahol szimulált munkahelyek kerülnek létrehozásra és az egyes munkahelyeken a vizsgálandó személyeknek különböző feladatokat kell elvégezni a speciálisan kialakított mérőeszközök segítségével.

A rendszer segítségével a munkaképesség elbírálása objektív alapokra épülő összetett folyamat, melyben a fizikai állapot meghatározása mellett a pszichés-mentális tényezők is a vizsgálat részét képezik.  A komplex vizsgálatok lehetőséget adnak egészségügyi és foglalkozási rizikófaktorok azonosítására, pszichometriai alapú állapotmeghatározásra.

FIZIKAI ÁLLAPOTFELMÉRÉSRE VONATKOZÓ VIZSGÁLATI RENDSZEREINK

  • PEOPLESCOPE - ÁLTALÁNOS TELJES KÖRŰ MUNKAALKALMASSÁGI VIZSGÁLAT
  • PEOPLESCOPE - ÁLTALÁNOS RÖVIDÍTETT MUNKAALKALMASSÁGI VIZSGÁLAT
  • PEOPLESCOPE - FIZIKAI MUNKAKÖRÖKRE VALÓ ALKALMASSÁG VIZSGÁLATA
  • PEOPLESCOPE - SZELLEMI MUNKAVÉGZÉSHEZ SZÜKSÉGES KÉPESSÉGEK MÉRÉSE
  • PEOPLESCOPE - SPECIÁLIS MUNKAVÉGZÉST, FINOMMOZGÁST ÉS KONCENTRÁCIÓT IGÉNYLŐ MUNKÁRA VALÓ ALKALMASSÁG MÉRÉSE
  • PEOPLESCOPE - FIGYELEM ÉS MONOTÓNIATŰRÉS VIZSGÁLATA

TESTRESZABOTT MEGOLDÁSOK

Minden esetben a megrendelővel történő személyes konzultációt követően a megfogalmazott elvárások ismeretében állítjuk össze a mérésre vonatkozó rendszert. A tesztek értékelését igény esetén szakképzett pszichológus bevonásával biztosítjuk. A kiértékelések eredményeit az üzleti titoktartás szigorú szabályainak megfelelően kezeljük.

Ajánlatot kérek

Leading information service provider

Solving any IT problems

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer adipiscing erat eget risus
sollicitudin pellentesque et non erat. Maecenas nibh dolor, malesuada et bibendum a

Start trial

Ajánlatkérés

Önnek miben segíthetünk?